طاجن أم علي بالرقاق الناشف
المكونات:
٣ حبات رقاق مكسرين ومحمرين بالفرن
لتر حليب سائل + ٢ علبة كريمة سائلة حمرا كي دي دي
م ص فانيليا
نص كوب سكر
٣/٤ كوب جوز هند
مكسرات حسب الرغبة (لوز - جوز- زبيب)
للوش:
علبة كريمة حمرا سائلة كي دي دي
٢ علبة قيمر
الطريقة:
في الطاجن الفخار كبير نضع نص كمية الرقاق المكسر ومحمر
ثم نرش نص كمية المكسرات والجوز هند
ثم نضع القليل من الرقاقات المتبقية ونرش النص التاني من الجوز هند والمكسرات
ثم نضع اخر كمية الرقاقات
نغلي على النار الحليب مع الكريمة والفانيليا والسكر
بس يغلي منسقي الطاجن بالحليب السخن كله
ثم على الوش برش علبة كريمة سائلة وبعدين نضع علبتين قيمر (قشطه) ونوزعها علو الوش
ندخلها الفرن على حرارة ١٨٠ حتى تغلي ويتحمر الوش وبتكون جاهزة للتقديم وألف صحة وهنا على قلوبكم جميعاً 🌸❤️ فيديو مصور للوصفة موجود على الـ IGTV 👀🎥👩🏻🍳
No comments:
Post a Comment